3 tips til at skabe nærhed med din baby

0
577

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du får en baby, er der ofte mange bekymringer om, hvordan du bliver den bedst mulige forælder. Hvis det er din første, kan det være svært at vide, hvordan du skal bære dig ad med det hele. Selvom meget kommer helt instinktivt, når du bliver forælder, kan det også være en hjælp at læse lidt tips og tricks om, hvordan du bedst muligt begiver dig som ny forælder. Der er ingen skam i at søge lidt gode råd fra andre kilder, og derfor får du her 3 tips til, hvordan du kan skabe mest mulig nærhed med din lille nyfødte.

  1. Brug en vikle: når du skal have din baby med på tur eller ud af hjemmet, skal du naturligvis finde den bedst mulige måde at transportere din lille på. Her kan det være en stor fordel at bruge en vikle, da det kan skabe mere nærhed med dit barn. Hvis han/hun blot ligger i en barnevogn, er der større afstand mellem jer, og derfor er det godt at skabe muligheden for mere nærhed med en vikle, særligt hvis I er ude længe ad gangen.

  2. Skab mere leg: Når du leger med dit barn, er det ikke kun en måde at skabe nærvær sammen med også udvikling. Det er et stort behov barnet, og derfor er det vigtigt, at du er en del af legen, hvis du vil have så meget nærhed med din lille som muligt. Det bygger jeres forhold op på en sund og udviklende måde.

  3. Tilsidesæt egne behov: Selvom mange forældre kan være en smule stressede i hverdagen, hvor der både skal sørges for arbejde, hjem og familie, er det vigtigt, at du tilsidesætter dine egne behov og skaber tid til at høre dit barn. Det er en vigtig del for at skabe nærvær og øge din barns udvikling på en god måde.