At tage på restaurant med børn

0
1593

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man får børn, er der mange ting der ændrer sig drastisk i ens liv. Der er mange især i de lidt større byer, der er vant til at have haft et aktivt “caféliv”. Altså et liv hvor man har kunne gå på café, i biografen og på restaurant, når lysten har meldt sig. Når der først er kommet små børn, så kommer dette til at ændre sig.

Det er i hvert fald de færreste der hiver små børn med på fine restauranter. Det er sjældent en kæmpe stor fornøjelse for hverken jer, eller for de andre gæster i restauranten. Skal man spise fint, kræver det derfor som regel også en barnepige.

Kompromis med gourmeten 

Det kan godt være, at man kommer til at gå lidt på kompromis med det helt fine køkken og gourmetoplevelserne, hvis man skal have børnene med ud og spise. Det betyder dog ikke, at man skal lade være, for der findes mange muligheder, der tilgodeser både voksne og børn.

De fleste kender nok til McDonalds, Burger King, Bone’s, Jensens Bøfhus og lignende der alle er kendt for værende rimelig børnevenlige. Der findes dog heldigvis også alternativer til disse. På Madling.dk kan du finde en oversigt over restauranter i hele landet, der egner sig godt til besøg med børn.

Gode råd til besøget

Det “værste” ved at besøge en restautant med børn er i langt de fleste tilfælde den ventetid der er. Ventetiden til man kan komme til at bestille. Ventetiden på rent faktisk at få maden. Ventetiden til mor og far er færdige med at spise. Ventetiden til at betale regningen, når man først har fået den.

Der er derfor også nogle få ting, der kan gøre jeres besøg meget lettere. Vælg et sted der er familievenligt. Det betyder eksempelvis typisk at ventetiden er kort, og retterne er rimelig simple. Vælg et sted der ikke er helt booket, når i skal spise, da det forhøjer ventetiden. Spis eventuelt tidligt, hvilket i sikkert alligevel gør.

Det er naturligvis tillokkende at vælge et sted med buffet, det er dog meget sjældent, at det er her, man finder de bedste oplevelser. Dog kan eksempelvis en salatbar være med til at dræbe en del af ventetiden (og appetitten).