Bør man stoppe med parfume?

0
931
Når du får et barn, er der mange nye ting og tiltag, man skal vænne sig til. Nogle vælger eksempelvis at stoppe med alle former for parfume i deres tøjvask og går over til neutrale produkter i stedet, da de ikke ønsker at udsætte deres lille ny for skadelige stoffer fra vaskepulveret, hvor andre ikke på samme måde er med på denne nye ”dille”. Hvorvidt det er det rigtige eller ikke-rigtige at gøre, vil vi ikke være dommere over, men der er nogle undersøgelser, der viser, at børn ikke bør udsættes for en masse kemi, når de er helt små, da de derved kan udvikle allergier senere i livet. Men som sagt er det op til den enkelte, hvad man vælger at gøre. Hvorvidt du bør stoppe med at bruge billig parfume, inden du bliver gravid, er en anden sag. Du kan stadig shoppe billig parfume på nettet, som du tidligere har gjort, da denne ikke påvirker din kommende graviditet. Sundhedsstyrelsen anbefaler – dette er uanset om du er gravid eller ej – at man ikke sprøjter sin parfume direkte på huden, men at man i stedet vælger at sprøjte på sit tøj eller lignende, da man derved ikke direkte udsættes for parfumen. Som med så meget andet er der stor forskel på, hvor god en parfume er. Dette er både på duften, men det er også på den generelle kvalitet. Billig parfume kan komme i mange afskygninger, men hvis du vil være sikker på at få god kvalitet for pengene, skal du bestille dine dufte hos Duftdejligt. Vi anbefaler dog ikke, som vi tidligere har været inde på, at du bruger parfume, når du er gravid eller er i tvivl om, hvorvidt du er blevet gravid. Hvad du gør op til graviditeten eller efter er naturligvis ikke i vores hænder, men nu er det sagt.

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du får et barn, er der mange nye ting og tiltag, man skal vænne sig til. Nogle vælger eksempelvis at stoppe med alle former for parfume i deres tøjvask og går over til neutrale produkter i stedet, da de ikke ønsker at udsætte deres lille ny for skadelige stoffer fra vaskepulveret, hvor andre ikke på samme måde er med på denne nye ”dille”. Hvorvidt det er det rigtige eller ikke-rigtige at gøre, vil vi ikke være dommere over, men der er nogle undersøgelser, der viser, at børn ikke bør udsættes for en masse kemi, når de er helt små, da de derved kan udvikle allergier senere i livet. Men som sagt er det op til den enkelte, hvad man vælger at gøre.

Hvorvidt du bør stoppe med at bruge billig parfume, inden du bliver gravid, er en anden sag. Du kan stadig shoppe billig parfume på nettet, som du tidligere har gjort, da denne ikke påvirker din kommende graviditet. Sundhedsstyrelsen anbefaler – dette er uanset om du er gravid eller ej – at man ikke sprøjter sin parfume direkte på huden, men at man i stedet vælger at sprøjte på sit tøj eller lignende, da man derved ikke direkte udsættes for parfumen.

Som med så meget andet er der stor forskel på, hvor god en parfume er. Dette er både på duften, men det er også på den generelle kvalitet. Billig parfume kan komme i mange afskygninger, men hvis du vil være sikker på at få god kvalitet for pengene, skal du bestille dine dufte hos Duftdejligt. Vi anbefaler dog ikke, som vi tidligere har været inde på, at du bruger parfume, når du er gravid eller er i tvivl om, hvorvidt du er blevet gravid.
Hvad du gør op til graviditeten eller efter er naturligvis ikke i vores hænder, men nu er det sagt.