Børneværelset man må male i.

0
1179
Børneværelse med gadeskilt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn har bruge for at være kreative

Selv om vi som forældre måske ikke selv er de mest kreative forældre, så ønsker vi ofte at vores børn har mulighed for at udfolde sig inden for dette område. Vi køber legetøj som stimulerer deres opfattelse af form og farver og som hjælper dem med at lærer at udtrykke sig på andre måder en kun ved hjælp af sproget.

 

Børns kunst udtrykker tanker og fantasi

Netop fordi de helt små børn ikke altid har så let ved at formulerer sig sprogligt, så har det måske endnu større behov for at kunne udtrykke deres tanker, eller i hvert fald deres fantasi. Der har brug for at fortælle om hvad der rør sig i deres hoveder, også selv om det for os voksne bare er småting. Om ikke andet så har børn i hvert fald brug for at blive annerkendt for deres kreative produktioner.

 

Når børn maler, laver ting i ler eller på anden måde laver, hvad man kan kalde børnekunst, så føler det at de bidrager med noget. De skaber noget som bliver brugbart i hjemmet – mest på køleskabslågen J – Denne følelse er utroligt værdigfuld for dem og de får lyst til at skabe endnu mere på forskellige andre områder – e får lyst og mod på at udvikle deres evner – også dem som ikke er kreative.

 

Indret værelset kreativt

For at styrke deres kreative lyst er det derfor vigtigt at indrette deres værelser, så de har en masse muligheder for at udtrykke sig. Mange prøver at begrænse tusser og lignene, fordi det sviner og kan havne på forkerte ting, men det er så synd når det nu er så vigtigt for børnene at udtrykke sig, så overvej et gadeskilt på børneværelset (fås her).

En et godt gadeskilt (A-skilt) med kridtoverflade er helt oplagt at have stående, og kridt er trods alt lettere at fjerne en tusser er. Er børnene lidt større og bedre til at administrerer tusser så fårs disse gadeskilte også som whiteboard, som der kan tegnes på igen og igen.