De små skal vokse op med naturen

0
572
En baby i naturen.

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i et samfund, hvor der aldrig har været mere fokus på vores miljø og vores natur. Det er nemlig utroligt vigtigt, at vi passer på naturen og sætter pris på den. Vi mennesker har nemlig i mange år været alt for skødesløse med den måde, vi har behandlet naturen på, og det er vi sådan set stadigvæk. Derfor skal vi blive bedre og endnu vigtigere lære vores børn at sætte pris på naturen. Lige så snart de små er født, skal de ud og opleve naturen, så de senere kan lære at elske og passe på den.

Gå daglige ture i naturen

Helt små babyer kan selvfølgelig ikke bare gå en tur ud i naturen for at kravle i træer, derfor skal man som forældre sørge for, at de små kommer derud. Mange går garanteret allerede ture med deres små babyer hver dag, men en lille tur i byen tæller ikke som en tur i naturen. Derfor må mange byboere pakke bilen med klapvognen, så den lille kan komme ud i den rigtige danske natur.  

Lad dem mærke jorden

Små babyer er skrøbelige, og derfor bruger det meste af deres tid i barnevogne, krybber og deres forældres arme. Men det er vigtigt, at de som helt små også kommer i fysisk kontakt med naturen. Derfor må de gerne komme ned og kravle i skovbunden, så de kan udforske jorden, kviste, træer og blade. Så længe de er ordentligt klædt på, så sker der ingen skade.

Men husk at passe på dem

Selvom den danske natur for det meste er fredelig, så skal man selvfølgelig altid på passe på sit skrøbelige lille barn. Især sol, brændenælder og myg kan være til gene for de små sarte individer. Derfor skal man blandt andet altid have solcreme, myggespray og myggenet med, så man er forberedt. Find noget af det her.