Det er vigtigt at forkæle sig selv

0
381
Aurelia

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Synes du også, at vinteren og lockdown er ved at føles lang og uendelig? Måske er du en af dem, som savner at kunne tage på cafe, gå til frisøren eller få den ugentlig ansigtsbehandling eller massage. Det er et stort afsavn som mange folk lider har i disse tider og bare det, at kunne gå og ud og gøre noget godt for sig selv og rigtigt blive forkælet mangler. Selvom du ikke kan komme til hverken frisør eller kosmetolog, kan du dog sagtens få følelsen af velvære og skønhed hjemme i din egen stue med den skønneste hudpleje fra Aurelia. Læs mere om det spændende udvalg på https://www.greenharmony.dk/maerker/aurelia.

Lav din egen hjemme spa med Aurelia

En sund livsstil skal plejes indefra, men det er også rigtigt vigtigt at passe på vores ydre. Med hudplejeserien fra Aurelia kan du pleje din hud med naturlige ingredienser og uden farlige kemikalier. Hvis du som mange andre, døjer med allergi og har svært ved at tåle diverse produkter til huden, kan du med fordel bruge Aurelia. Et godt tip er at tænde stearinlys, bruge æteriske olier og sætte noget afslappende musik på, så er du rigtigt godt på vej til at få ren selvforkælelse i dit eget hjem.

Probiotisk hudpleje

Aurelia er skabt med ingredienser, som er probiotiske og milde. Serien er med til at genoprette huden og booste hudens eget selvforsvar. Den innovative serie fra Aurelia kan hjælpe dig med den vintertrætte hud og bidrage til at holde balance i huden. Din hud vil blive plejet med blandt andet ingredienser som kokosolie, lavendel og andre naturlige vidundermidler. Du finder både ansigts og kropspleje samt prisvindende produkter, som blandt andet, tør olie, deodorant og håndcreme – alle sammen med unikke egenskaber med omtanke for dig og for miljøet.