Du vil ikke få tid til at være dig..

0
962
Du vil ikke få tid til at være dig..

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn er skønne, og når du får børn, åbner der sig en helt ny verden for dig og din partner. I vil få langt mindre tid til at være kæreste, end det har været tilfældet tidligere, og I vil derudover få langt færre små øjeblikke, hvor I kan være spontane og eksempelvis gå ned til den lokale café og købe en kop kaffe. Men selvom der er nogle få ting, som ikke lige vil blive, som det plejer, så får I jo også mange nye ting i jeres liv, som vil fylde og som også normalvis vil betyde langt mere for jer.

Dermed ikke sagt din partner og dig ikke vil få tid til at gøre de ting I plejer, det vil formentlig blot ikke være i samme tempo som tidligere. Eksempelvis fritidsinteresser som sport, træning eller lignende vil hos langt de fleste blive nedprioriteret. Og selvom det ikke er populært at sige, så vil dine økonomi også se markant anderledes ud. I stedet for at købe et par nye løbesko til dig selv, så bliver pengene brugt på bleer, body’er og alt i denne dur, som får din baby til at stråle iblandt familie og venner. Det er desværre de hårde fakta, og så kan det godt være, du har lyst til at købe løbesko for at komme lidt ud og få forbrændt nogle af alle de ekstra kalorier, der pryder far-kroppen, men sådan går det bare sjældent.

Vi ønsker ikke at opsætte en masse skræmmescenarier for at sætte nogle helt forfærdelige billeder på jeres hornhinder. Vi ønsker blot at gøre opmærksom på nogle af de ændringer, der sker, når I går skridtet videre i jeres parforhold og vælger at skabe et lille liv. Så vil der ikke være så meget tid til løbesko, golfture eller cafébesøg med veninderne, desværre.