EN GOD AKTIVITET MED DEN LILLE NY

0
599

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange gode muligheder, for at bruge tiden i barslen godt. Der er mange gode aktiviteter til forældre og lille ny, som for eksempel babysvømning, men en ting man måske ikke hører så meget om er babyrytmik.

ET HJÆLPENDE SKUB I DEN RIGTIGE RETNING

Babyrytmik er en god aktivitet for barnet, da det er et hjælpende skub i udviklingen.

Babyrytmik støtter nemlig dit barns nysgerrighed, og sans for at lære gennem leg.

Babyrytmik er en god mulighed for at få barnet til at røre sig, og lavede bevægelser der er god for udviklingen. Barnets sanser og motorik bliver styrket gennem leg, sang og bevægelse. Der bliver taget højde for at skabe en god stemning, og en god dynamik.

Babyrytmik er i holdundervisning, så det er en god måde også at lære barnet at kende folk på sin egen alder, og derfor styrke det sociale. Og måske kunne connecte med folk der også har barn/børn, en god mulighed for at møde folk på en anden måde.

HVOR KAN MAN GÅ TIL BABYRYTMIK?

Man kan gå til babyrytmik i næsten hele danmark, og der er mange hold i både København og Aarhus. Man kan gå til babyrytmik med ens barn, fra de er 0 til 4 år.

HVORFOR BABYRYTMIK?

Babyrytmik er virkelig dannende for barnets nysgerrighed, forståelse og er godt for barnets lyst til at lære. Så er babyrytmik en god mulighed for at få en god og hyggelig stund med dit barn, og få brugt noget kvalitetstid sammen. Man bliver tættere med sit barn af babyrytmik, og få brugt noget vigtig tid sammen. Rigtig mange af de øvelser, man laver til babyrytmik gør barnet bedre til at forstå mønstre og skaber genkendelighed til sange og bevægelser.

Der er forskellige hold i babyrytmik, så man kan vælge det der passer perfekt til sig selv og ens barn.