En uundværlig del af dit home gym

0
575

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Træning er en livsstil. Ofte er der brug for at man kan få ordnet dagens træningspas, hjemme fra privaten, uden at skulle bevæge sig ned i træningscentret.

Det kræver selvfølgelig et godt udvalg af forskellige redskaber, for at det bliver en succes. En absolut musthave er et ordentligt vægtstangssæt. Dette stykke udstyr er super effektivt til opbygning af muskler. Hen ad vejen kan du opbygge en skare af forskellige vægtstangssæt, så du altid har det optimale udstyr til dine øvelser.

Find ud af hvad du har brug for

Det kan være fornuftigt at starte med at få afdækket, hvad det er for en type øvelser, du vil bruge dit vægtstangssæt til. Hvis du arbejder med træning på et højere plan, kan du have et behov for et olympisk vægtstangssæt. Træner du derimod primært med fokus på overarmene, så er det måske mere passende for dig at vælge et EZ-curl vægtstangssæt.

Udover at tage stilling til typen af vægtstang, kan det være en god idé at se på selve vægtstangen. Skal det være den klassiske vægtstang på 20kg, som du ofte ser i fitnesscentrene? Eller foretrækker du en vægtstang på 15kg, som kræver et mindre greb og giver mulighed for at arbejde med helt lav vægt?

Tag din træning til tops ved at vælge kvalitet

Pas på med at vælge et vægtstangssæt der er for billigt. Ligesom så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Vil du være sikker på at du arbejder med det bedste udstyr, så kan det godt betale sig at ofre lidt ekstra penge.

Har du en drøm om at tage din træning til et mere professionelt niveau og deltage ved konkurrencer, bør du også overveje at investere i ordentligt kvalitetsudstyr. Du er sikret, at det udstyr du træner med, matcher det der vil være til rådighed ved diverse konkurrencer.