Er du arrangøren til baby shower?

0
1188
Baby shower pynt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Få styr på festen her.

Baby Shower har taget Danmark med storm, og denne amerikanske tradition er uden tvivl kommet for at blive.

Et baby shower er en rigtig god måde at byde den kommende baby velkommen, og den kommende mor, får den bedste fest sammen med sine aller nærmeste veninder. Du som arrangør har derfor en stor opgave foran dig, da sådan en dag skal være helt perfekt for hovedpersonen.

Den største udfordring er at få samlet alle veninderne, på den pågældende dag. Sørg derfor for at være i god tid når du starter med at invitere, det er nemlig de færreste som vil gå glip af sådan en fest. Når alle gæsterne er inviteret og du har styr på hvor mange der kommer, så er du nået til den uundværlige baby shower pynt. Det er her du som arrangør skal gå helt amok, og bare fyrer den af (sørg for at vide hvilket køn det er). Hvad end det er tallerkener, bestik, lys, balloner eller noget helt femte, alt skal bare være baby.

I skal selvfølgelig heller ikke sulte til denne baby shower. Sørg derfor for at bage en stor kage hvor der er plads til at være kreativ. Du kan enden tegne med glasur, eller skære kagen til så til er formet som en baby. Er du ikke så kreativ, så få fat i en af de andre veninder, der er altid én i venindegruppen som har en kreativ hånd.

Husk undervejs at underret den kommende far, så han også er med i processen hele tiden. Det er vigtigt at han er med på hvad der skal ske, da det ofte er ham som skal sørge for at hun er hjemme, uden at hun lægger mærke til at der er noget i gære.

Du må have god fornøjelse med planlægningen, og en rigtig god Baby Shower.