Er du bange for at få en farkrop?

0
840
Er du bange for at få en farkrop?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du hørt om fænomenet ”farkrop”? Det er desværre mere en regel end en undtagelse, og mange mænd får tillagt sig et fint lille lag fedt midt på maven, når de enten skal til at være forældre, eller når den lille ny endelig kommer. Dette kan skyldes mange ting, og op til fødslen er det ganske givet grundet kvindens trang til ekstra mad og søde sager, hvor mange mænd ikke har rygraden til at sige fra og nej til de mange fristelser. Det siges, at gravide må spise alt og skal spise for to, men det er selvfølgelig heller ikke sandt. Dog skal gravide kvinder spise mellemmåltider, og det er her, hvor mænd skal være i stand til at springe over.

Når den lille så kommer, har hverken mor eller far – eller mor og mor eller far og far – tid eller overskud til at få gang i deres fedtforbrænding, formentlig. I stedet går al tiden med at passe og pleje baby og ligeledes lære ham eller hende at kende. Nok kan der ske lidt med ens fedtforbrænding, når man går lange ture med barnevognen, men det er ikke fordi, at pulsen for alvor kommer op i gear. Når barnet bliver lidt ældre, bliver han eller hun også i stand til at sidde i en såkaldt løbejogger. Så kan I for alvor sætte gang i jeres fedtforbrænding med en god, hurtig løbetur.

Måske er der slet ingen grund til at gå i gang med en vild træning. Det afhænger helt og holdent af, hvorvidt I finder jer godt tilpas, eller om I ønsker at ændre noget ved kroppen. Vi ønsker ikke at opfordre til, at nogen skal ændre livstil eller noget, men vi vil naturligvis gerne sprede budskabet om, at man med lidt daglig træning kan få et bedre liv med færre sygdomme og dårlige dage.