Er du gravid i julen?

0
2122
gravid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke noget der er mere hyggeligt, end at være gravid i julen. Tiden er i sig selv så flot og fantastisk, og så går du der som gravid og skinner fuldstændig igennem med din struttende mave. Julen er tiden hvor alle de ting man ikke må bruge i løbet af året, lige pludseligt er helt tilladt. Fx julemusik, julelys, julesweatere osv. Det med at man indforstået med ikke må bruge disse ting, er også det der gør tiden så speciel som den er. Her får du lige et par juleråd til hvad du skal fore tage dig som gravid

Lav en bagedag

Er du blevet gravid, har du sikker lagt mærke til at veninderne kommer oftere end de gjorde før, for at snakke om graviditeten. Her har du muligheden for at udnyttet den muligheden en smule. Lav en julebagedag sammen med en eller flere af dine veninder. Så kan i sammen hygge omkring rulningen, formningen, bagning osv. Husk at lave dine kager i en baby form, så du kan gøre dine veninder lidt babyskrukke også.

Få dig en julesweater

Når man siger jul, siger man automatisk også julesweatere – og det skal du som gravid selvfølgelig også have på i julen. Der ville ikke være noget mere sødt og smuk end at kunne gå rundt med sin struttende mave mens man havde en lækker og varm julesweater på. Sweateren vil uden tvivl forme sig utrolig flot omkring din mave, og fremhæve den på en helt fantastisk måde. Så hver gang i er nogen steder, så tag din julesweater på, og fremhæv din allerede flotte mave.

Fyr op for musikken

Så snart du har mulighed for det, så skal du bare sætte din ynglings juleplayliste på, og høre dine favorit sange på repeat. Man kommer i sådan en god stemning, når man lytter til julens toner.