Få hjælp til seksuelle problemer

0
305

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At få en baby er livsomvæltende. Det er den største oplevelse i livet, og den vender op og ned på absolut alt. Den kan også vende op og ned på ens parforhold. I har altid været kærester, og nu skal i pludselig være både kærester og forældre. Det kan være en rigtig svær balancegang. Nogen gange kan det gå helt galt, og der kan man have brug for hjælp. Man kan heldigvis søge hjælp ved sexolog eller parterapeut, og få styr på forholdet igen efter i har fået en baby.

Kom til parterapi i Roskilde

Ved Parterapi Roskilde kan du få hjælp til hvad end udfordringer der måske er i forholdet efter i har fået en baby. Det er både store som små ting. Det kan også bare være at i skal lære at være kærester igen, så der ikke går gylp, bleer, skrig og skrål i det hele. Man kan nemlig nemt få en rutine hvor der går meget baby og hverdag i den, efter den lille bebs er kommet til. Ved parterapi kan i lære at finde hinanden igen, i de nye roller som mor og far.

Kom til sexolog i Roskilde

Der sker mange ting når man bliver forældre, især med kvindekroppen. Den har under graviditeten forandret sig enormt, og vil gøre det længe efter kvinden har født. Det kan skabe nogen problemer med selvværdet, som kan tages med ind i soveværelset. Man kan også være i smerter længe efter man har født, og sexlivet kan derfor godt føles dødt efter baby er kommet til. Hvis man har brug for hjælp til at få det igang igen, kan man med fordel tage til Sexolog Roskilde som så kan hjælpe med at få gang i sexlivet igen. Når der også går hverdag i den, så kan det være svært at finde tid til sex, og ved en sexolog kan i lære at finde hinanden igen.

Kan man tage til sexolog alene?

Det kan man sagtens. Som kvinde kan man nemlig godt opleve, at der mange ting der forandrer sig, både fysisk og psykisk, og man kan have brug for at udforske det alene. Det kan virke meget intimt at arbejde på sin lyst til sex, så det kan man sagtens gøre alene. Man kan naturligvis også gøre det med sin partner, men hvis man er mest tryg ved at gøre det selv, så kan man sagtens det.