Få rengøring når du er på barsel

0
1095

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den første tid sammen med dit barn og tiden på barsel er unik. Det er den mest specielle tid du får sammen med barnet. Det er for de flestes tilfælde minimum 8-9 måneder, som man har alene med barnet. Det er helt fantastisk at lære sit barn at kende, observerer alle de små bevægelser, nyder de små lyde de siger, når de sover. Det er dog også en periode, der meget let kan trække tænder ud. For selvom man har fri fra arbejde, så er det langt mere fast arbejde at passe et lille barn, end at gå på arbejde 8-16.

Hvor blev tiden af?

Man tror man vil have en masse fritid, hvor man bare kan gå og hygge sig mens barnet sover sødt. Det er dog sjældent tilfældet, og man finder ofte ud af, at der ikke er nok timer i døgnet, og når man først er færdig med at sterilisere sutter (og måske sutteflasker), vaske beskidte bodystockings og lave mad til dig selv, er dagen pludselig ovre. Når du så kigger dig rundt om i huset eller lejligheden, ligner det et bombet lokum. Du finder ud af at der slet ikke er timer nok i døgnet, og når barnet endelig sover, vil du helst bare sætte dig med fødderne oppe eller tage en velfortjent lur. Dette SKAL du gøre.

Søvn og afslapning er noget af det mest vigtige i forbindelse med at være på barsel, og samtidig noget, som de fleste mødre ikke får nok af. En glad mor skal have søvn og tid til at slappe lidt af mellem de mange gøremål der er som nybagt mor. Det er derfor en rigtig god ide at hyre rengøringshjælp af hjemmet. Mens du går en tur med barnevognen, bliver dit hus gjort rent, og du kommer hjem et rent hus – det er fantastisk.

Samtidig kan det være med til at sikre familiefreden, at i ikke skal skændes om, at der ikke er gjort rent. For at få et barn er det mest fantastiske i hele verden, men det er for de flestes også det hårdeste – både for mor og far.