Feriedestinationer for familier med småbørn

0
956
Mor med børn i skoven

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man har små børn i familien, er det ikke alle feriedestinationer, der er lige oplagte. Det betyder dog ikke, at man ikke kan tage sin baby med på ferie. Det handler bare om at vælge destinationen med omhu, så hele familien kan nyde ferien uden at bekymre sig. Har I små børn og mangler inspiration til næste feriedestination? Her er tre ideer til, hvor I kan rejse hen.

Familiehygge i sommerhus

En familietur i sommerhus er en fantastisk måde at holde ferie på hele året rundt, sommer såvel som vinter. Sommerhusområder er super hyggelige og I får en tiltrængt pause fra hverdagen i nye rammer. En anden væsentlig fordel ved at holde ferie i et sommerhus her i Danmark er, at I ikke behøver at rejse langt for at få følelsen af at være væk hjemmefra. I har tid til baby og hinanden uden afbrydelser fra arbejdet eller andet.

Nyd varmen i egen feriebolig

Mange vil gerne rejse sydpå og nyde varmen og det solrige vejr. Det kan dog være udfordrende at bo på et charterhotel, når man har små børn med. Der er typisk meget larm, især om aftenen når de små skal puttes. Drop hotellet og nyd solen i jeres egen feriebolig i Italien eller et helt andet sted. Så skal I ikke bekymre jer om at blive forstyrret af larm, ligesom I ikke selv skal tage hensyn til andre gæster.

På ferie hos familien

Et sidste bud på en ferie med baby er at besøge familien. Det kan være en søster, forældre eller andre familiemedlemmer. Det lyder måske knapt så idyllisk og ferieagtigt, men det er faktisk vildt hyggeligt. Der er tid til at slappe af og bruge tid med familien. Desuden vil de med garanti være lykkelige over at bruge tid med den lille, så måske I også kan få lidt forældretid bare jer to.