Find praktiske madpakker og drikkedunke til dit barn

0
809

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter nogle praktiske madkasser og drikkedunke, som dit barn kan have med sig i børnehaven eller i skolen?

 

Hos Loukrudt.dk kan du købe alt til madpakken. Med det store udvalg af forskelligt inventar finder du alt lige fra madkasser, drikkedunke, genanvendelige smoothieposer og meget andet, så du kan finde lige netop det tilbehør, der passer bedst til dit barns hverdag.

 

Gode råd til at finde praktiske drikkedunke, madkasser og indpakning

I dag er udvalget af frokosttilbehør rigtig stort, og det kan være en ren jungle at finde rundt i, når du skal til at købe madkasser og drikkedunke til dit barn. Der er dog nogle gode punkter, som du kan være opmærksom på forud for dit køb:

 

  • Drikkedunk – når du skal vælge dit barns kommende drikkedunk, skal funktionaliteten være i højsædet. Derfor anbefales det, at du kigger efter en drikkedunk med skruelåg for bedre hygiejne og nemmere opvask. Samtidig anbefales det at kigge efter dunke, der tåler maskinvask samt termoflasker, hvis du ønsker at bibeholde temperaturen på barnets drikkevarer i løbet af hele skoledagen.
  • Madkasse – et godt tip er at gå efter en rumopdelt madkasse, da det gør indpakningen meget nemmere. Det kan også være fordelagtigt at se sig efter nogle køleelementer, der kan holde madpakken frisk hele dagen igennem.
  • Indpakning – du kan finde masser af flotte indpakningsmuligheder til dit barns mad, fx i form af snackposer, farverigt mellemlægspapir, poser til omslag m.m. Der er et kæmpe univers af muligheder, hvor blot fantasien sætter grænser.

 

Hvis du ønsker at investere i inventar, som dit barn vil have glæde af i mange år, kan det være en god idé at have dit barn med indover, så det kan vælge det helt rette design.

 

Nemme og genanvendelige løsninger til hverdagen

Udover at kunne finde masser af forskelligt tilbehør kan du med fordel kigge efter genanvendelige løsninger, der er til for at skåne miljøet mest muligt med omtanke for fremtiden. Nogle bud på disse klimavenlige løsninger kunne fx være:

 

  • Madpakke som stofpose eller med stofbetræk
  • Genanvendelige smoothieposer
  • Genanvendelige snackposer
  • Bambussugerør
  • Og meget andet