Gardiner til den grønlandske bolig

0
415

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Med gardiner bliver din bolig langt mere hyggelig, og vinduerne får en særlig charme, som de ellers ikke ville have. Det svarer faktisk næsten til at putte omslaget tilbage på en bog: det er både kønnere, men det føles også bare langt mere rigtigt at kigge på. Men hvilke gardiner har du brug for? Det afhænger jo lidt af omgivelserne i din bolig, og hvordan de ville blende ind. Men også om hvad man møder, når man kigger ud ad vinduet.

Køb gardiner der passer til det landskab de skal indramme

Når du leder efter gardiner til din bolig, så overvej særligt hvad der passer til de omgivelser som du møder, når du kigger ud ad vinduet. Formålet med gardiner er, i en mere symbolsk forståelse, nærmest at indramme det landskab du ser derude. Og om natten, at kunne skjule det, sådan at forskellige lysskær ikke holder dig vågen. Bor du et sted hvor der ofte er lyst om natten, og forstyrre det din søvn? Så anskaf dig nogle mørke gardiner, som absorberer det lys, der ellers ihærdigt prøver at snige sig ind.

Gardinvarianter til de store vinduer

De større vinduer har flere forskellige fordele bl.a. den store mængde lys der når indenfor og varmen der trækker igennem, sådan at rummene opvarmes mere naturligt. Dog er det heller ikke altid den letteste opgave at finde frem til gardiner, som passer til og dækker, nogle af de større vinduer. Ikke sagt at det på nogen måde er umuligt. Man kan faktisk tit bl.a. finde de gardiner til de større vinduer, som når de er rullet ned, lidt fungere som en væg der dækker for sollyset.

Gardiner i alle størrelser

Mangler du et af de større gardiner til at kunne dække nogle væg-til-væg vinduer? Eller er der nærmere snak om de lidt mindre? Hos Pisiffik, der handler gardiner i enhver størrelse til Grønlandske boliger, tilbyder et bredt sortiment af forskellige former, tekstil og farvekombinationer. Man kan både få det lyse, som leder endnu mere lys indendørs. Men man kan også gå efter de lidt mørkere farver, der modarbejder solens og andet udenforstående lys, særligt til brug om natten, så det bliver en del lettere at falde i søvn.
Hvis du står og mangler et gardin på nuværende tidspunkt, så tag da et smut forbi Pisiffik’s webshop og se nærmere på deres brede udvalg af gardiner.