Gør din baby offentliggørelse speciel

0
1371
gravid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lige fra den da du blev gravid, har du sikker haft rigtig svær ved at holde din graviditet hemmelig over for alle dem som du omgås med i hverdagen. Men en graviditet er helt speciel at skulle offentligøre, og det skal derfor ikke bare fortælles gennem en samtale. Kunne du derfor godt tænke dig at fortælle hele din familie at i er gravide på en hel speciel måde, og skulle alle familiens medlemmer gave have det af vide på samme tid – men du mangler idéen til den perfekte offentligørelsen, så får du den lige her.

Arranger en middag

For at kunne samle din familie, må du arrangere en middag som du kan invitere dem alle til. Husk dog at finde en rigtig god begrundelse, da familien hurtigt fatter mistanke, hvis du ikke har nogen årsag. Når du har fået dette på plads, så du der hvor du skal finde ud af hvordan du skal fortælle det.

Kopier dit scanningsbillede

Hvis du har fået et scanningsbillede, skal du vælge at kopiere dette i din printer, til det antal mennesker som kommer til middag. Disse kopier af dit scanningsbillede, ligger du under tallerkenerne, når du dækker dit bord. Husk og at have rigeligt blæk i din blækpatron, eller køb en ekstra så du har flere blækpatroner i huset for en sikkerheds skyld. På et scanningsbillede der meget sort som skal kopieres, og du vil derfor nok bruge meget blæk på disse.

Overraskelsen

Der kan gå meget galt hvis du vælger at vente med overraskelsen til efter maden, Da der er risiko for at nogle er uheldige at vælte en kande vand osv. Lige så snart at i sætter jer, starter du derfor en lynhurtig lej, hvor du fortæller, at du har nogle kort, som i skal bruges senere på aftenen, og gæster skal derfor vide hvad der står på de kort – og når du har talt ned fra tre, så må gæsterne løfte deres tallerken.

Sådan gør du din offentliggørelse helt speciel, og du får overrasket din familie på en rigtig god måde.