Gør huset klar til baby

0
1200

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis i venter et barn, er i sikkert i fuld gang med at gøre alting klar. Der skal laves børneværelse, der skal købes barnevogn, babyseng, puslebord og alle de ting. Når der kommer en lille ny ind i huset, er der nok at se til. Det er dog langt fra kun på barnets værelse, at man bør klargøre sit hjem. Det stykke tid er barnet naturligvis ikke særlig mobilt, og derfor betyder det ikke så meget.

Med mobiliteten kommer besværet

Når jeres baby begynder at kravle og senere gå, så er det besværet begynder. Det er her man begynder, at skulle være ekstra opmærksom på potentielle farer. Her finder du nogle gode råd til hvordan du baby/børnesikrer jeres hjem.

Hvis det kan vælte – vælter det

Det er langt fra altid at børn er opmærksomme på de mulige konsekvenser af deres handlinger. Hvis der er noget som barnet kan nå, der kan væltes, er der en god sandsynlighed for at det sker. Det er med andre ord en god ide at fjerne ting i kravlehøjde der kan vælte, især hvis de har værdi eller kan være skadelige.

En af de ting er tv’et. Hvis det står på et tv bord eller andet møbel, er der reelt kun en rigtig ting at gøre – FÅ DET VÆK. Køb et tv ophæng som dette og få det op på væggen. Et tv der vælte kan både være en dyr og farlig affære, så få det væk fra nå-afstand og op på væggen.

Kig i køkkenskabene

Et andet sted hvor man skal være opmærksom er sit køkken. Hvad har du i de nederste skuffer? Sørg for at der ikke er farlige ting inden for rækkevidde. Det kan være alt fra køkkenmaskiner og til kemikalier, som mange gemmer under køkkenvasken.

Har du glasskåle eller glas i en lav højde, kan det være en god ide at overveje, om de kan flyttes op, hvor små fingre ikke kan få fat i dem.