Gør dit barn klar til at gå vinteren i møde

0
251

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den danske vinter står lige på trapperne, og det betyder et noget koldere vejr og mørkere tider. De ekstra kolde dage kræver varmt tøj, alt lige fra huer til strømper. Når dit barn er i børnehaven eller i vuggestuen, er det rart at være godt klædt på, så dit barn undgår at blive syg af kulden. Mikk line termotøj er en god mulighed for at få dit barn godt klædt på til vinteren, og så kan du trygt vide at dit barn kan holde på varmen i den kommende kolde tid. Derudover er termotøjet en praktisk måde, at lave lag på lag under flyverdragten uden at skulle gå på kompromis med bevægelighed og komfort.

I alt vind og vejr

Vinteren kan byde på al slags vejr. Så det kan være en god idé at have påklædning til al type vejr. Hvis dagen skulle byde på regnvejr, så kan et lækkert sæt regntøj være lige sagen. Pris og kvalitet hænger sammen, så husk at gør op med dig selv, hvad regntøjet skal kunne. Dit barn kan have stor glæde af, at hvis regntøjet er i åndbart materiale så dit barn kan være aktiv ude i regnen på legepladsen.

Glem ej hue og handsken

For at toppe alle lagene af, så skal man ikke glemme hue og handsker. Det er universelt for børn når vi rammer de kolde dage. De små ører og fingre skal holdes varme når de er udenfor og tumle rundt. Huer og handsker findes i forskellige former og materialer, så det er vigtigt at du imødekommer både dig og dit barns behov. Det kan være en god idé at vælge en handske med for indeni, så kan du være sikker på at dit barn holder de små fingre varme udenfor. Derudover er der også tonsvis af design at vælge imellem.