Har du sikret dine elinstallationer mod små pilfingre?

0
169

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som forælder er der mange ting man konstant skal være opmærksom på. Lige så snart ens barn kommer i alderen, hvor det kravler løs, skal man hele tiden have et øje åbent, så det ikke pludselig går galt. Hvis man nemlig vender sig et sekund kan barnet ved et uheld gjort skade på sig selv ved for eksempel at have stukket en finger ind i stikkontakten. Dette er grunden til at få sikret sine elinstallationer, så barnet ikke kan få adgang til dem og derfor ikke komme til skade.

Det nysgerrige barn

Det kommer vist som ingen overraskelse at børn – især når de er helt små – meget nysgerrige og gerne vil prøve alting ad af og helst så meget som muligt på en gang. Det er selvfølgelig vigtigt at man imødekommer denne nysgerrighed og ikke blot skælder ud hver gang barnet kommer til at røre ved noget varmt eller noget der giver stød. Barnet har jo ingen onde intentioner og vil bare gerne undersøge alt hvad det kommer i nærheden af, hvilket nogle gange kan være frustrerende for den erfarne voksne person. Når barnet får at vide hvad der er sket og hvorfor det er sket af dig i et roligt toneleje, vil det få en dybere forståelse for hvorfor det ikke skal gøre det igen. Men uheld kan ske hele tiden og derfor er det også bedst hvis man er tidligt ude med at børnesikre alt i hjemmet, gerne inden barnet når den aktive alder og man får travlt med at holde øje med sit livlige barn.

Før uheldet er ude

En af de mange fordele ved at være relativt tidligt ude er at din elektrikker kan rådgive dig om hvordan du skal gribe sikringen af elinstallationer an og hvad du fremover skal være opmærksom i forhold til farer i hjemmet. Man skal hellere babysikre alt i hjemmet, der kunne være til fare for barnet, da det handler nemlig om at være på den sikre side så hurtigt som muligt. En professionel elektriker er dit bedste bud for at børnesikre elinstallationer, da de kan udstyre hjemmet med det nyeste og mest effektive produkter, der gør den allerede svære rolle som forælder blot en smule mere overkommelig. På denne måde skal man ikke gå rundt og konstant være bekymret over hvorvidt børnesikringen rent faktisk er sikker at bruge. Man kan også trygt lade barnet blive passet af andre i ens hjem velvidende om at ingen vil komme til skade.