Hold din ferie i Danmark

0
989

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona virussens indtog kan meget vel betyde, at det bliver umuligt at rejse til sydens sol og varme i år. Men selvom det måske bliver muligt, så skal der stadig lyde den største anbefaling til at du holder din ferie i Danmark i år. Især hvis du har små børn, som du skal holde ferien sammen med. Udover det sikkerhedsmæssige, som vi ikke vil trætte jer med jer, så er der her 3 gode grunde til i skal holde sommerferien i år inden for landets grænser, og 3 gode råd til hvor i skal tage hen.

Gode grunde til at blive i Danmark

  • Danmark om sommeren er noget af det absolut mest fantastiske der findes, og der er ikke meget der kan måle sig med en dansk sommerdag. Du finder utallige små kroge af Danmark du aldrig har set før, hvis du først begynder at udforske vores dejlige land.
  • Du undgår den stress der er ved at skulle sidde i kø på en motorvej eller stresse gennem en lufthavn med små børn på armen.
  • Det er godt for både din og den danske økonomi, hvis du bliver i Danmark. Din økonomi fordi du sparer penge på ikke at skulle rejse i højsæsonen. Godt for den danske økonomi fordi du bruger dine penge her i landet, hvor de kommer i statkassen

Tre gode steder at tage hen

  • Bornholm er noget helt særligt, og hvis du ellers kan få finde et sommerhus på Bornholm, så skal du gøre det. Solskinsøen er helt fantastisk og byder på dramatisk natur og nogle af landets bedste strande.
  • Løkken og Skagen – hvilket geografisk er det længste du kan komme væk fra Bornholm. Toppen af Danmark byder på meget. Store brede sandstrande, fantastiske sommerhusområder, og den unikke “grenen” hvor havene mødes på spidsen.
  • Fyn er fin, og er et besøg værd. En af de gode ting ved Fyn er, at lige gyldigt hvor på Fyn man har sin base, så vil man kunne besøge resten af øen uden at skulle bruge lang transporttid.