Hvad skal vi gøre med barnedåb nu?

0
226

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona virussen har nu lukket Danmark ned, i 6-7 uger, og i al den tid, har alle de nybagte forældre ikke vidst, hvornår de kan holdes deres barnedåb. Begrænsningen af folk der må samles, ligger stadig på max 10 personer, og hvornår dette tal kan stige, er der ingen garanti for. Det er derfor rigtig uoverskueligt at arrangere en barnedåb, i netop disse dage her.

Vil i gerne kunne holde barnedåben så kort tid efter at der åbnes op igen, så kan i sagtens arrangere, indkøbe tilbehør eller lign. – mens vi venter på at få et nyt svar fra statsministeren.

Find et fleksibelt lokale

Et af de største problemer, med at afholdelsen af jeres barnedåb er, at det vil være super svært at finde et lokale til middagen – når først der bliver givet lov til større forsamlinger. Skal du have gode forudsætninger for jeres barnedåb, så er det derfor værd at finde ud af om i kan finde nogle lokaler, som er fleksible at leje eller låne. Det kunne f.eks. være, hvis i selv har et stort hus som i kan holde middagen i, eller hvis i kender nogle, som har en lade, til netop dette formål.

Køb ind til ting som ikke udløber

Det er altid godt at være på forkant med mange ting. Det er det naturligvis også til en barnedåb, som man ikke ved, hvornår man må holde. Sørg derfor for at købe så meget tilbehør som det er muligt allerede nu, så i ikke skal finde det senere. Det kunne f.eks. være barnedåbs bordpynt, eller bordkort.

Jo flere ting du får styr på, desto mere fleksibel kan i også selv være, ift. afholdelsen af jeres barnedåb, når det skal aftales med en præst osv. Jo mere fleksible i er, desto hurtigere kan i komme til at holde jeres barnedåb.