Indret børneværelset så det er klart til leg

0
896

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn er fantastiske, de har en helt unik fantasi, og de kan skabe glæde uanset hvor de er henne. Derfor fortjener de bestemt også et børneværelse som omfavner deres evne til at forsvinde i et helt nyt univers af leg. Selvom børn ikke behøver andet end en pind og et areal at være på, så får de en så meget bedre oplevelse, hvis deres børneværelse er gjort klar til børneleg. Resten af hjemmet bære jo mest præg af forældrenes smag, og der kan de ikke lege på den samme måde, som de kan i deres eget rum.

Lad tapetet danne rammerne for legen

Vægge er ikke bare vægge. Vi kan bruge dem til mange forskellige ting. Voksne bruger tit væggene til billeder, malerier og anden pynt, men børnene kan også bruge væggene som en del af deres leg. Der skal bare være tale om det rette tapet. Et kedeligt gråt, hvidt eller blåt tapet inviterer jo ikke ligefrem til leg. Heldigvis er der i dag både muligheder for at køber tapeter med landskaber, motiver eller action helte, og klistermærker man kan klistre op på væggene, som man lyster. Du kan købe børneværelsets nye fototapet her.

Lad møblerne være en del af legen

For voksne handler det om design og funktionalitet på en helt anden måde, end det gør for børn. For børn er møbler ikke bare møbler men genstande, de kan gå på, bygge med, eller bruge i deres fantasi. Dette er der mange møbelfabrikker som ved, og derfor kan man købe seje senge formet som biler eller slotte og mange andre seje møbler.

Gulvtæpper kan også være legetøj

De fleste af os kender det klassiske gulvtæppe med huse og veje, så det nærmest er en helt lille verden, man kan lege på. Sådanne tæpper findes der mange slags af, så hvis barnet skal have tæppe på værelset, så kan det lige så godt være sådan et.