Lav en magnetisk whiteboard væg med magnetmaling

0
868

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Pynt op i børneværelset med en sjov magnetisk whiteboard væg med magnetmaling. Her kan du læse mere om, hvordan du med enkle greb kan forvandle børneværelset fra almindeligt til magisk. 

Små greb udgør en stor forskel

Når man skal indrette det perfekte børneværelse, så kan det godt betale sig at tænke lidt ud af boksen. Det er nemlig ikke sådan, at selv om noget er en trend, så behøver man at gøre det. Det handler om funktionalitet og design – hvordan kan du bedst muligt forene og kombinere dem? Der er forholdsvis små ting, der kan udgøre den største forskel. Gør det selv projekter egner sig perfekt til børneværelset, og derfor skal du måske slippe ideen om at alt skal være perfekt, og gøre det til et sjovt og funktionelt sted at være.

Et sjovt og interaktivt børneværelse med magnetvæg

Hvis du dedikerer en hel væg til magneter og sjov tegnetavle, så gør du rummet interaktivt på en helt fantastisk måde, som du måske ikke engang havde forestillet dig. Det er forholdsvis nemt. Det eneste du har brug for er whiteboardmaling, så du kan bruge væggen som tegnetavle, og magnetmaling, så børnene også kan lege med sjove magneter.

En whiteboard tavle er perfekt til at skabe hele universer på væggen – og det er med andre ord meget sjovere med en magnetisk whiteboardtavlem end en hvilken som helst helt vanlige væg. Det gør også, at man nemt kan skifte udtryk på børneværelset. Du kan også overraske dine børn med sjove beskeder og tegninger.

Hvis du vil lave din egen whiteboardtavle til børneværelset, så kan du gå ind på https://www.nicetapet.dk/interioer/whiteboard-maling og finde alt det du har brug for. Du kan også klikke dig ind på https://www.nicetapet.dk/interioer/magnetmaling, hvis du har brug for råd, inspiration og vejledning til hvordan du kan gøre sjove gør-det-selv-projekter med magnetmaling. Det hele behøver jo ikke at komme færdig og perfekt fra butikken, når man kan gøre det selv og skabe et sjovt og interaktivt børneunivers.