Lille lifehack til puslebord

0
1008

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis i er som mange familier er, så er manden i forholdet højere end kvinden. Det betyder også, at det ikke er de samme højder, der er gode arbejdsstillinger for jer. Hvis i har små børn, så ved i hvor lang tid der går ved et puslebord. Tid til at skifte bleer, putte creme på, smøre røde numser, klippe negle – ja pusle.

Hvis bordet passer i højden er det jo helt perfekt. Men da der også er forskel på, hvor høje vores partnere er, er der en god sandsynlighed for en af to ting. Enten at bordet passer perfekt i højden til en af jer, eller at bordet faktisk ikke passer særlig godt til nogen af jer. Som nybagte forældre, eller generelt som forældre til små børn, ved du det nok allerede. Der er masser af ting, der kan give ondt i ryggen. Man bør derfor også forsøge at beskytte sig selv så meget som muligt.

En af de ting man kan gøre, er at kopiere mange børnehaver og vuggestuer og simpelthen have et hævesænkebord, så man selv kan justere højden, så det passer lige som det skal. Man kan enten købe et helt almindeligt hæve sænke bord som disse, og indrette dem med en puslepude og lignende.

Sæt dit eget præg

Hvis dine hænder ikke er fyldt med tommelfingre, kan du også vælge at lave lidt mere selv. Du kan nemlig nøjes med at købe et hæve sænke stel, og så selv sætte plade på. En af de ting du vil komme til at savne hurtigt, er skuffer. Når der skal pusles osv, er det rart at have alt lige ved hånden. Så det kan være en god ide at få monteret nogle skuffer på bordet, hvis du ikke har hylder, hvor det hele kan være.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være begrænsninger i forhold til hvor mange kilo stellet må bære. En ting du kan være helt sikker på, er at din ryg vil takke dig for den investering.