Moderne pullerter til byrummet

0
319

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange kommuner, der er begyndt at forny byrummet. Det sker både som et behov for renovering, men også fordi fornyelsen og moderniteten kan være med til at trække nye beboere og turister til en kommune. Folk vil opleve, at de mødes af noget nyt og noget spændende og bestemt også noget, som er velholdt, når de bevæger sig rundt i det offentlige rum.

Hvis det er noget, som du kan kende til, og du netop er i gang med regelmæssig byfornyelse, så bør du tage et kig på de muligheder, der byder sig for dig i forhold til at gøre brug af pænere pullerter end de gængse grå, som ofte ses omkring i byrummet.

Spring direkte ind i en moderne trend med corten stål

Du har nemlig rig mulighed for at gøre brug af en af de absolut mest moderne tendenser, der i dag skyller ind over det private såvel som erhvervsmæssige. Det er cortenstål. Et materiale, der blot bliver pænere med tiden efterhånden, som det får lov at arbejde og udsættes for vind og vejr. Det kræver ingen form for vedligehold, og det skaber et både rustikt og råt look, der kan virke som perfekt blikfang i byrummet.

Du kan blandt andet bruge corten stål via de pullerter, der er etableret på byens offentlige steder. Det kan for eksempel være på parkeringspladser.

Så hvis du søger pullerter, der passer godt ind i det moderne bybillede, bør du altså tage et kig på pullerter i corten stål.

Sørg for at der altid er en god siddeplads

Tag dog også et kig på nye bænke i FSC-certificeret mahogni stave og med galvaniseret stel, som du kan placere omkring i byen. Der er ofte behov for en siddeplads i det offentlige, og derfor er det vigtigt med et stort antal samt kvalitetsrige bænke, der kan holde til lidt af hvert.