Nybagt forælder – tilbage fra barsel

0
157

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et nyt lille væsen er kommet til verden, nemlig din lille guldklump. Det at være gravid betyder, at du har barsel fra arbejdet. Inden barslen melder sig, så tænker mange over, hvordan ens arbejdsliv vil blive efterfølgende. Efter din barsel vender hverdagene tilbage, hvor du skal ind i en rytme igen og finde dig selv.

Tid til dig selv

Når du har født, er alt fokus på dit barn, hvilket medfører, at al din tid og energi skal bruges et sted nemlig at være tilstede for dit barn 24/7. De mange vågne nætter du har haft, hvor du har været oppe sammen med dit barn. Når alt kommer til alt, så har du i din barselsperiode haft mindre tid til dig selv. Du skal huske på, at du har skabt og født et nyt lille menneske til verden, hvilket er guld værd. Under din barselstid og efterfølgende, er det vigtigt, at du tager tid ud til dig selv. Lav nogle ting som du lavede førhen. Tag på cafe med dine veninder, lav et fodbad – tæl til tre, slap af og nyd tiden.

Arbejdslivet

Din arbejdskarriere har været sat på pause for en stund under barslen, men når du kommer tilbage på din arbejdsplads, kan alting virke lidt overvældende. Du tænker nok over, hvad du vender tilbage til? Det kan derfor være en god ide under din barselsorlov, at du har besøgt din arbejdsplads nogle gange. Det at holde kontakten til dine kollegaer for at holde styr på, hvordan det går med dem, vil være en bonus.

Din barselsorlov har givet dig tid til at reflektere over nogle ting, og du har måske opdaget, at det at køre i bil på arbejde, kan blive skiftet ud med en af disse el-cykler . Ved at du tager en elcykel på vej til arbejde i stedet for bilen, får du mere luft og en bedre start på dagen. En barsel kan være startskuddet til nye rutiner.