Sådan får i den bedste trappe til børnehjemmet

0
1470

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man får børn, så får man helt naturligt behov for mere plads i hjemmet. Derfor kan et hjem med flere etager virke som en god idé. Her er trappen dog lidt af et farer element, da de ikke er sjove af falde på. Dette gælder især for de små børn, da de endnu ikke er helt sikrer på benene. Det er derfor vigtigt, at man gør alt hvad man kan for at vælge den rigtige trappe og så derefter børnesikre den efter bedste evne. Hvis drømmehjemmet derimod har en farlig trappe, så kan man heldigvis købe en ny. Man kan fx få den perfekte børnevenlige trappe her.

Ikke alt for stejl

De farligste trapper er de stejleste trapper. For det første falder man meget længere og for det andet, er de meget nemmere at miste balancen på. Hvis man har en stejl trappe, er det især vigtigt med et stabilt gelænder, man kan klamre sig op af. Stejlheden af gelænderet afhænger selvfølgelig i høj grad af huset, så hvis drømmehuset har en stejl trappe, så skal man bare være ekstra opmærksom på sit barn.

Bløde og bredde trin

Det siger selv at der er større risiko for at falde, når man har en lille overflade at træde på. Dette bliver bestemt heller ikke nemmere, hvis man er et lille barn som måske først lige har lært at gå. Hvis det værste skulle ske, og barnet skulle falde, så kan det gøre ret så meget skade. Det handler så derfor om at forberede sig på det. Det er derfor klogest at have et blødt gulvtæppe på trinnene, så alle skarpe kanter dækkes godt til.

Børnesikret med gitter

Den mest klassiske form for børnesikring når det kommer til trapper, er selvfølgelig sikkerhedsgitteret. Med et sikkerhedsgitter kan de helt små børn slet ikke komme op eller ned ad trappen. På den måde bliver barnet sparet for trappen indtil, han eller hun kan gå ordentligt.