Sådan fragter du barnet rundt, når du er afsted på ærinder

0
481

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man har fået små nyfødte børn, forandrer ens liv sig utrolig meget. De fleste af os sover ikke lige så godt i de første par år, vores prioriteringer forandrer sig meget, og lige pludselig er vi nødt til at tage barnet med os, når vi skal ud og foretage ærinder ude i byen.

Læs med her og se, hvordan du kan fragte barnet med dig.

Barnevogn

Langt de fleste forældre vælger at anskaffe en rigtig god barnevogn, som de kan have barnet liggende i, når de bevæger sig rundt i verden med barnet. Med en barnevogn kan barnet altid komme ned og ligge og eventuelt tage sig en lur, imens man som forældre foretager sine ærinder.

Når man har en barnevogn, slipper man også for selv at skulle bære rundt på barnet. Det kan dermed været det bedste at tage en barnevogn med sig, hvis man skal ud på nogle lidt længere ture eller blot være afsted fra hjemmet i længere tid ad gangen.

Med en barnevogn har man ofte også et par hylder under selve rummet, hvor barnet ligger i. Disse hylder og skuffer kan man lægge forskellige børneting i, som man har brug for at have med sig når man har nyfødte. Det inkluderer for eksempel en våd klud, et par bleer, noget skiftetøj og lignende.

Vælg en ringslynge til kortere ture

Nogle gange vil man dog også gerne have sit barn tæt på sig og i så fald kan det være en god ide at benytte en ringslynge til nyfødt. Med en ringslynge er man altid sikker på at man har sit barn tæt på sig og ved præcis hvordan de har det på alle tidspunkter, imens man er afsted.

En ringslynge kan især være en meget god ide at benytte sig af, hvis man skal et sted hen, hvor der er tæt med mennesker. I sådanne situationer er der nemlig ikke så meget plads til en barnevogn, som jo kan fylde ret meget. Og de fleste af os har det lidt dårligt med at optage så meget plads med vores barnevogn, når folk i forvejen står tæt med hinanden.

Med en ringslynge fragter du dig barnet rundt med din egen kropsvægt. Det er derfor meget vigtigt at du overvejer hvor længe du er afsted ad gangen samt hvorvidt du rent fysisk kan holde til at bære på barnet i så lang tid ad gangen.

Hvis du generelt lider af rygskader og lignende, så er det måske ikke den bedste mulighed for dig. Alternativ kunne din partner i stedet bære barnet i en ringslynge.

Når du har en ringslynge med dig frem for en barnevogn, så har du samtidig heller ikke samme mulighed for opbevaring af bleer og lignende. Det er derfor vigtigt at overveje at tage disse ting med sig i en taske eller blot at sørge for, at man ikke er så langt væk fra hjemmet og i lang tid ad gangen.