Sådan gør du barnevognsturen lidt sjovere i kulden

0
432
Audio book concept. Headphones, coffee and old books over stone table. Top view with space for your text

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er på barsel, eller bare har et lille barn der stadig sover i barnevogn, som du til tider går tur med, så kender du det godt. Om sommeren og sågar efterår og forår er det dejligt at slentre en tur i en times tid. Komme lidt ud i naturen, få lidt motion og frisk luft og bare nyde livet. Lad det så være sagt med det samme, lige nu er det hverken forår, sommer eller efterår – det er vinter og det er bidende koldt. Den lille tur med barnevognen er ikke en fornøjelse, men nærmere en sur pligt.

Tag en god bog med

Når det er sommer, er det meget naturligt, at man tager en god bog under armen, og sætter sig på en bænk og læser lidt. Når det er vinter, er det knapt så hyggeligt at sidde på en bænk og læse, mens kroppen gør alt hvad den kan for at holde sig varm. Her er svaret på dine bønner naturligvis lydbøger. En god lydbog i ørene, så fokuserer du ikke meget på kulden og ærligt talt, vi ved alle sammen godt, at vi ikke får læst så meget som vi burde.

Der findes uendelige mange lydbøger, der er værd at bruge en håndfuld timer på, men Hella Joofs “Papmachéreglen” og Morten Albæks “Et liv, én tid, ét menneske”, er nogle du ikke bør snyde dig selv for. Der findes løsninger, hvor du kan købe et abonnement og høre de bøger du vil, eksempelvis her hos Saxo.

Undervurder aldrig vigtigheden af kaffe

Du må simpelthen ikke begive dig ud på en gåtur uden at have en kop kaffe med, eller muligheden for at købe en på vejen (ja, eller te naturligvis). Noget varmt at holde om (selvom du har handsker på), og noget varmt i halsen gør underværker, når man går og er lidt koldt og bander sin beslutning om et barn, eller endnu et barn langt væk.

Så snart man får noget varmt i munden til at lune sig på, forsvinder tankerne om den bidende kulde for en stund, og man føler sig godt tilpas.