Sådan holder i den bedst mulige barnedåb

0
1063
En mor og en far som kysser deres baby

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Barnedåben er en af de traditioner som langsomt dør hen. Det er stadig langt de fleste danskere som lader deres børn døbe, men det er efterhånden sjældent af religiøse grunde. I stedet gør de det netop fordi, det er noget vi altid har gjort. Dem som ikke lader deres børn døbe fravælger det, da de mener, at børnene selv skal have lov til at vælge. Men hvis man vælger at lade sit barn døbe, så skal festen være en fantastisk begivenhed.  Her kan man vælge at få hjælp fra et eventbureau, eller man kan klare ærterne selv.

Find en smuk restaurant eller et lækkert hotel

Udover gæsterne som er ens familie og tætteste venner, så er lokationen nok det vigtigste element at have styr på. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at holde derhjemme, hvis ens hus eller have er stor nok til samtlige gæster. Men eftersom at det er en speciel begivenhed, vil der ikke være noget i vejen med at finde et smukt sted med fantastiske selskabslokaler. Her kan der fx være tale om en smuk restaurant eller et lækkert hotel, hvor gæsterne eventuelt kan overnatte.

Få taget en masse billeder

Minder er noget af det vigtigste at få med fra barnedåben både for forældrenes og babyens skyld. For ikke mange år siden var det helt normalt at have engangskameraer på alle bordene, så samtlige gæster kunne tage billeder. Dette er dog ikke så tit at man ser det mere. I stedet kan man dog dele en mappe i skyen, hvor samtlige gæster kan uploade de billeder, de tager.

Lav en video med hilsner til babyen

En anden kreativ måde at skabe minder på er en video. Man udvælger en person til at gå rundt blandt samtlige gæster, hvor de introducere sig selv og sender en hilsen ud i fremtiden. På den måde kan babyen se videoen, når han eller hun er blevet gammel nok. Den kan eventuelt fungere som konfirmationsgave eller 18 års gave.