Sådan får barnet en god nats søvn

0
828

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en nybagt mor eller har du bare svært ved at få dit barn til at sove? Så er du skam kommet det rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvordan dit barn kan få en god nats søvn.

Tips til en god nats søvn

Som voksen ved man hvor vigtigt det er at få nok søvn. For børn er det faktisk endnu vigtigere. Det er om natten de vokser og derfor er det så ekstremt vigtigt at dit barn får sovet nok. Dog er det ikke altid at babyer er helt gode til at sove. Nogle aftener kan det vare en krig at få barnet til at sove. Her er der samlet nogle af de bedste tips til hvordan du kan få dit barn til at sove.

Et godt tip er at dit barn får faste sengetider. Ligesom os voksne, så vænner børn krop også til at sove de faste tidspunkter. Derfor er det en god ide at prøve at få barnet til at sove på samme tidspunkt hver dag og få det til at stå op på samme tid.

Et andet tip er, at værelset skal være mørkt køligt. Dette signalerer til kroppen at det er tid til at sove. Børn er meget glade for ritualer. Derfor er det en god ide at have nogle ritualer om aftenen inden barnet skal sove. For eksempel at læse en godnathistorie hver aften eller at barnet går rundt og slukker lysene på værelset. Det kan være alt muligt. Det handler bare om at være kreativ. Det sidste tip er at man skal være tålmodig. Det kan godt være at barnet ikke vil sove med det samme, men det betyder ikke at man bare skal give op. Det er vigtigt at man har tålmodigheden med sig og man er fast i sin beslutning. Hvis det er sengetid, så skal barnet sove.