Selvpleje til den nybagte mor

0
1043

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den første tid efter baby er kommet kan være lidt hektisk. Der er trods alt et lille nyt væsen, der kræver ens opmærksomhed og pleje døgnet rundt, så det kan godt blive lidt svært rigtigt at få tid til at trække vejret ordentligt. Men hvis du vil undgå at brænde helt ud, er det afgørende, at du også finder noget tid til bare at være dig selv, hvor du kan komme helt ned på jorden. Du kan gøre alt muligt forskelligt, så længe det giver dig et ekstra skud energi i hverdagen.

Skab små pauser i hverdagen

Alle mennesker har brug for pauser, så man skal ikke have dårlig samvittighed over at trække sig lidt tilbage en gang imellem. Det kan tværtimod gøre en til en endnu bedre og gladere forælder. Der er flere ting du kan gøre for at skabe lidt ekstra rum i hverdagen. Et oplagt tip er naturligvis til at bruge barnets middagslur til at koble lidt af. Ellers kan det også være smart at få arrangeret noget pasning en gang imellem, måske af en babysitter eller en veninde, så du kan få lidt tid for dig selv.

Brug tid på glæden

Når du har fået skabt en pause i hverdagen, er det afgørende, at du bruger den på noget, der rent faktisk gør dig glad. Måske har du lyst til at tage et dejligt langt bad, hvor der både er tid til cremer og barbering. Her kan man også forkæle sig selv lidt og investere i en lækker ny barbermaskine. Hvis du søger rundt på nettet, kan du sagtens finde en ladyshaver test. Det kan også være, at du trænger til en aften ude eller måske en tur i spabad. Uanset hvad skal du bruge tiden på det, der gør dig glad, og det kan din baby garanteret også godt mærke.