Skal i gemme eller smide ud?

0
1268

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At få et barn et en stor udgift, det ved alle der har prøvet at sætte liv til verden. Det kommer naturligvis an på, hvordan man har det med mærkevaretøj og udstyr, men det er bestemt ikke unormalt at man alene det første år kommer til at bruge langt over 50.000 kroner på udstyr i form af barnevogn (og eventuelt klapvogn), autostole, højstole og meget meget andet.

Når barnet når en vis alder og vokser ud af de forskellige ting, om det så er tøj, højstol, autostol eller lignende, er der mange der vælger at sælge det. På den måde får man lidt af pengene ind igen, der så kan bruges på noget nyt. Hvis man overvejer, at skulle have flere børn, er det dog bestemt værd at overveje en ekstra gang, om det er en god ide at sælge det, eller det kan være værd at gemme.

For mange vil problemet med at gemme naturligvis være, at man ganske enkelt ikke har plads til det. Bor ma eksempelvis i en lejlighed, er det naturligvis svært at gemme en barnevogn et par år til der eventuelt kommer en lillebror eller lillesøster. For ganske få hundrede kroner om måneden man kan leje et lagerhotel og nemt opmagasinere alle sine ting. Det kan hurtigt vise sig at være en god ide, fremfor at begynde at sælge tingene til at langt lavere pris end man har givet og skulle købe det ind igen senere hen af vejen.

Hvis man har en ide om at skulle købe nyt til sit næste barn, er det naturligvis en bedre løsning at sælge det, frem for at gå og gemme på noget blot for at gemme på det. Hvis du har en ide om at der kommer til at gå minimum to år inden næste barn, vil det ofte være en god ide at sælge det, i hvert fald hvis i skal betale for opmagasinering.