Små ting der gør hverdagen lettere

0
1247

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At blive forældre er meget al sandsynlighed den største omvæltning, der nogensinde kommer til at ske i dit liv. At få et barn eller børn er det mest fantastiske der findes, men der er heller ikke nogen tvivl om, at det er det hårdeste der findes, og der er noget der kan bringe selv det mest rolige menneske ud af fatningen. Der er nok ikke nogen, der kan sætte sig ind i, hvor hårdt det rent faktisk er, at få et barn, før man har prøvet det. Man kan have en formodning og en ide om det, men indtil man har prøvet forstår man ikke omfanget af det.

For nogen er det forbundet med søvnløse nætter i mange måneder eller endda år, mens andre er mere “heldige” og har børn med gode sovehjerter. Men uanset om barnet sover godt om natten, så er det bare en helt ny hverdag, man vågner op til, når der er kommet et barn til verden. Det skal dog igen understreges, at der heller ikke findes noget mere fantastisk og livsbekræftende end at sætte liv til verden.

Gør dagligdagen lettere.

Noget af det mange hurtigt finder ud af, er at der ikke er nok timer i døgnet til at nå de ting man gerne vil, når man samtidig har en lille hængende på armen de fleste af døgnets timer. Selv små ting der kan være med til spare en for lidt tid og besvær, kan derfor også give dig en stor hjælp.

Noget af det der hurtigt kommer til at fylde rigtig meget er mad. Ikke mindst hvis du af den ene eller anden grund skal bruge modermælkserstatning. Den tid man bruger på at rengøre flasker, og varme vand til mælken bliver hurtigt til mange timer om ugen. En af de ting der kan gøre en stor forskel er at investere i en elkedel hvor man kan indstille temperaturen, så du er sikker på vandet hverken er for varmt eller koldt.

Et andet godt råd, når i begynder med grød, er at lave rigeligt med havregrød om morgenen og gem det der ikke bliver spist. Det kan eventuelt blandes lidt op med yoghurt og hældes over i en lille pose som dem du køber smoothies i.