Spar penge på dit babyudstyr

0
174
rabat på baby udstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er dyrt at være forældre, men næsten mest når børnene er helt små. Måned for måned udvikler de nye behov og dermed skal der købes nye ting. Legetøjet bliver hurtigt forældet, tøjet vokser du ud af med få måneders mellemrum. Men heldigvis er der forskellige tips og tricks til, hvordan, du kan sparere penge, og hvor du får mest for dine kroner.

Brugt og arvet

Det siger sig selv, at hvis du har mulighed for at arve ting og tøj, så er der vildt mange penge at sparer, men du kan selvfølgelig også købe brugt mange steder. Et par af de mest brugte er nok Den blå avis og Reshopper. Den sidstenævnte er ret ny. Det er en app, hvor agerer mellemled mellem sælgende og handlende. Det er udelukkende børne/baby ting og tøj og det gør det nemt og overskueligt at handle billigt ind til sine små poder. Man kan indtaste alder og størrelser på sit barn og på den måde indsnævre det forslag som kommer frem.

Tilbud og rabatter

Mange modtager ikke længere tilbudsaviser og lingende i deres fysiske postkasserne, men det er værd t skrive sig bag øret at man stadigt kan læse tilbuddene andre steder. Enten kan du vælge at tilmelde dig dine favorit indkøbssteders nyhedsbreve. Her får du ofte også en form for tilbudsavis sendt direkte til din inboks hver måned eller måske oftere. Du kan også læse tilbudsaviser flere steder online. Du finder den naturligvis på butikkernes egene hjemmeside, men der er også sider som samler alle disse aviser ét sted. “Din rabat” f.eks. Andre steder har specialiseret sig i at samle rabatkoder, så du let kan finde frem til de steder, hvor du sparere mest. Det fungerer ved at du får en kode – altså en form for kodeord, som skal indtastet når du bestiller online. Her er der ofte rigtige mange penge at sparer. Du kan bla. finde rabatkoder her 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here