Stress af inden du bliver gravid

0
1107
kroophold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du og din bedre halvdel ved at være der hvor i kan tage det næste skridt, og blive gravide inden for den nærmeste fremtid? Hvis du inden for det seneste stykke tid, har haft rigtig travl, og er tæt på at føle dig stresset, så er det vigtigt at du tager hånd om dette, inden i begynder at prøve på at bliver gravide. Er du stresset, forringer du nemlig dine chancer for at blive gravid, og du og din partner kan forsøge i en rigtig lang periode uden at der sker noget som helst. Er din krop stresset, har du nemlig færre ”gode” æg i kroppen, og dine chancer er altså markant mindre.

Tag en weekend væk fra det hele

For at kunne få bugt med den stressede hverdag, er det nødvendigt at i bevæger jer væk fra den, og tager hen til fremmede omgivelser, hvor i bare kan være jer, og ikke bliver forstyrret af diverse teknologier, og bekendte i nabolaget. I skal tage et kropophold, væk fra jeres lokalområde, hvor i kan være i fred og ro. Når i så er ankommet, på jeres kroophold, så skal i bare nyde den ro og stilhed der er. Lige jer i sengen, eller sæt jer på gulvet – luk øjnene og bare nyd stilheden, indtil i er helt rolige i kroppen.

Vælger i et sted, som ligger nær smuk natur, så gå en god lang tur, og mærk den frihed som er omkring jer, og duft en friske luft, som er sin egen alt efter sæson.

Når jeres weekend er overstået og i er på vej hjem, så behold den ro i kroppen, som i nu har samlet sammen. Så i kan komme hjem, og forsøge jer på at blive gravide med en større succes. Så i ikke skal vente for længe med at få jeres lille guldklump.