Tips til at gøre din baby klogere

0
243

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er faktisk en lang række af ting, som man kan gøre for at gøre sin baby klogere. Hvorfor ikke udnytte denne mulighed? Det er ikke nogle særligt krævende ting, men det er nogle små, simple og sjove øvelser, som kan hjælpe din baby på forskellige punkter. Her kan du læse nogle tips og øvelser.

Masser af oplæsning

Oplæsning er en rigtig god og effektiv måde at lære din baby at tale. Så tag ned på biblioteket og find nogle gode børnebøger, som du kan læse op fra til dit barn. Du kan også vælge at købe nogle gode babybøger til dit barn. Babybøger er også en god gaveide, hvis du for eksempel skal til et babyshower. Du kan læse flere gaveideer til eksempelvis en nybagt far her.

Lær at tælle

Du kan lære din baby at tælle ved at blive ved med at øve tallene med din baby. Du kan for eksempel tælle, hvor mange bamser der er i børneværelset, eller hvor mange bleer der er på puslebordet.

Brug dukker

Du kan bruge dukker til at lære din baby forskellige ord, tal og stemmer. Dette vil stimulere din babys synssans og høresans, og det vil være en super sjov oplevelse for din baby.

Stimulér synssansen

Du bør desuden forsøge at stimulere din babys synssans ved brug af forskellige midler. Det kan for eksempel være ved at tegne eller ved at tage ud og se forskellige seværdigheder i parken. Du kan også lave nogle sjove ansigtsudtryk til din baby.

Leg sjove lege

Du kan være mere aktiv med din baby og lave nogle sjove lege. Det kan for eksempel være en lille og simpel gemmeleg, hvor din baby blandt andet kan introduceres til overraskelseselementet.

Prøv at have en samtale

Du kan også forsøge at have en lille samtale med din baby, så din baby øver sig i dette.