Uldragter er perfekte til baby og tumling om vinteren

0
970

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er fuld fart over feltet med små børn. Der bliver leget, moslet og kravlet på gulvene i huset, uanset hvor fodkoldt det er. Vinteren kræver særligt tøj til de små. Tøj, der kan holde dem varme – uden at de kommer til at svede og blive fugtige og koldklamme.

Naturens materiale er mere end genialt

Uld er naturens materiale og netop derfor skabt til de til klima- og temperaturforskelle, som fårene opholder sig i året rundt. Uld er kendt for at isolere mod kulde, transportere sved og fugt væk fra kroppen og være vandskyende, hvis der kommer regn fra oven. Babyer og tumlinger er selvfølgelig ikke udsat for det samme barske klima som de udegående får, men de kan sagtens nyde godt af de egenskaber, ulden har.

Uld passer på børnenes helbred

Babyer og børn med fart over feltet kan især få gavn af ulden, når de tumler rundt, sveder og efterfølgende sidder stille på et koldt gulv. Babyer i savle-alderen kan give deres mødre nervøse trækninger ved øjnene, fordi de konstant har en våd ‘krans’ på den øverste del af bodyen. Men uld holder det kolde og våde savl væk fra huden, selv hvis savlesmækken ryger i farten i vuggestuen. Og hvis barnet sover middagslur i barnevognen, er det bestemt også rart at vide, at isoleringen er optimal og eventuelt overskydende varme transporteres væk fra kroppen.

Køb en ulddragt fra Joha

En ulddragt er ekstra nem at have med at gøre, fordi den dækker hele kroppen og ikke skiller ad på midten. Det er ekstra smart, hvis barnet skal have flyverdragt eller sovedragt udenpå. Med en heldragt sikrer du nemlig, at der ikke er en bluse, der ryger op til over navlen eller et par bukser, der hele tiden falder ned. Hos ugleunger.dk kan du finde fantastisk uldtøj til babyer, børn og voksne. Webshoppen har specialiseret sig i Joha uldtøj, som er kendt for høj kvalitet til en fornuftig pris.