Vælg det rigtige tapet til børneværelset

0
497

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man skal indrette et børneværelse, er der mange ting man skal overveje. Udover indretningen med møbler og lignende er der væggene. Hvilken farve skal der være, skal der være en farve eller flere. Eller skal det måske være tapet. Hvis du vælger sidstnævnte løsning, får du klart flest muligheder. 

Med tapeter får du mulighed for at indrette på en helt anden måde, end hvis du maler. Du kan tapetere med fototapet og lignende liv og leg på væggen, hvilket kan være et kæmpe hit for dine børn. I stedet for at male hele værelset hvidt, blå, lyserødt eller hvad man nu overvejer, så tænk værelset i zoner. 

Zoneopdelt værelse

Man laver forskellige ting på værelset alt efter hvor man er henne. Sengen står et sted, reolen med bøger et andet sted og et tredje sted har man måske et legetæppe liggende. Det kan være en god ide at tapetere lidt væggen alt efter anvendelse. Måske noget med måner og stjerner ved sengen, mens der kan være plads til pirater eller prinsesser på væggen i legehjørnet. 

Børn piller

Hvis du har børn, er der nok en god sandsynlighed for at du er klar over, at børn elsker at pille i ting. Det betyder også, at du skal være omhyggelig med at så sat tapetet rigtigt op, så der ikke er noget som helt der sidder løst. Så kan du nemlig være helt sikker på, at det er lokkende for små pilfingre.