Vil du gerne blive gravid i første forsøg

0
1842
weekendophold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når i skal til at blive gravide, er det bedst hvis begge partnere er helt afslappet, og ikke har stress-neuroner i kroppen. Har i en stresset atmosfære omkring jer, så mindsker det jeres chancer for at kunne blive gravide gang på gang. Din krop vil bedre tage imod en graviditet hvis du er fuldstændig afslappet, og ikke spekulere på 100 forskellige ting.

Et sted i ro og mag

Hvis i vil undgå den stresset atmosfære, så skal i også søge væk fra hjemmet og finde et sted som har ro omkring sig. I skal derfor overveje at bestille et weekendophold på et af Danmarks smukke hoteller. I skal vælge et hotel som ikke ligger i indre by, da det stadig kan give nogle stresset associationer. I skal i stedet søge efter hoteller der ligger ude i naturen, hvor der er fred og ro, til at finde sig selv.

Find jer tilrette

Når i ankommer til jeres hotel, er det vigtig at i får fundet jer til rette, og bare tager den med ro. Et godt tip er, at i enten lader telefonerne ligge der hjemme, eller gemmer dem væk i tasken, summa summarum er bare at i ikke må blive forstyrret at jeres telefoner, da det også giver nogle stress-neuroner. Når i har fundet jer til rette, kan i fx vælge med at starte med at gå en god tur i den natur som er omkring stedet, og husk at mærke hvor stille og fredeligt der er.

Komplimenter hinanden

Hvis komplimenter er noget som i som par, nemt kan glemme i den travle hverdag, er det i sær vigtigt at I i løbet af dagen, begge komplimentere hinanden ofte. Komplimenter gør jer glade, og får jer også til at glemme at det dårlig som i har i tankerne.

Så vil i gerne øge chancerne for at blive gravide med det samme, så følg ovenstående råd og kom tættere på hinanden på et fantastisk weekendophold.