Vil du også have din bolig klar til den lille kommer til verden?

0
747

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I den lange tid mens man går og venter på at ens barn skal komme til verden, glæder man sig rigtig meget. Man kommer til at gennemgå en stor livsændring hvis det er ens første barn man skal til at have og men kender alt til den store glæde der venter en hvis det er nummer 2 eller 3 man venter på. Men der kan også være mange ting man skal forberede sig på og særligt ens hjem kan komme til at gennemgå en stor forandring før at man er helt klar til at ens lille ny kommer til verden

Undgå skarpe genstande

Det kan være en god idé inden at man komme hjem med barnet at man lige tager sig en tur rundt i hjemmet i barnets perspektiv. Det vil sige at du skal ned på jorden for at se hvordan tingene ser ud og hvordan det er at kravle rundt dernede. Selvom barnet ikke kommer til at kravle med det samme, så har du nok ikke tiden efterfølgende til at lave disse tests og derfor er det godt at få afklaret med det samme om man kan få splinter i fingrende eller der er mange vaser man kan vælte. Hvis du har et trægulv som f.eks. et sildebensparket så kan du godt risikere at der kan være splinter hvis det ikke er lavet ordenligt.

Undgå hjørner

Hjørner som bordkanter og andet er ikke godt for børnene og er meget oplagt steder at slå sig på. Derfor kan du købe nogle smarte gummi dutter du kan sætte på de fleste hjørner i dit hjem og dermed sørge for at der er mindre risiko for at barnet kommer slemt til skade.

Vi håber disse to hurtige tips har hjulpet dig og derudover er der bare at sige at du skal glæde dig meget til barnet kommer til verden og du kan være med til at opdrage en ny verdensborger.